Japan Festival met uitgebreid programma op Stadsplein

27 september 2017 om 00:00 Nieuws

AMSTELVEEN Het Stadsplein verkeert op zondag 8 oktober in Japanse sferen. Van 12.00 tot 17.30 uur kan het publiek tijdens het Japan Festival genieten van een programma dat is samengesteld door de Japanse gemeenschap.

Het programma van het Japan festival is uitgebreider dan vorig jaar. Er zijn maar liefst twee podia met acts uit Japan en een nog uitgebreider aanbod van Japanse restaurants en diverse workshops en demonstraties. Als hoogtepunt kunnen bezoekers genieten van een optreden van de populaire Japanse groep SaisyokuKenbi. Het ensemble combineert traditionele Japanse instrumenten met folk music, moderne Japanse dance music en westerse popsongs.

Volgens wethouder Maaike Veeningen (Economische Zaken) is het Japan Festival een bijzonder evenement. ,,Het brengt Japan en Nederland samen, op culinair en cultureel gebied, en het symboliseert de kracht van samenwerking en wederzijds respect".

Het Japan festival is gratis te bezoeken. Het volledige programma is te vinden via www.Japanfestival.nl en op www.facebook.com/JapanfestivalAmstelveen/ Hoofdsponsors van het evenement zijn: Japanese Chamber of Commerce(JCC), amsterdam inbusiness, gemeente Amstelveen, Asunaro, Kikkoman, KPMG Meijburg, Mitsubishi Nederland B.V., Yanmar, AON, Dujat, KLM, Okura Hotel, Teijin, Toyota, Lexus en Louwman, Yakult.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie