Vragen over opvoeding? Kom naar KinderRijk Late Night!

25 september 2017 om 00:00 Activiteiten

Van 2 tot en met 8 oktober 2017 vindt de Week van de Opvoeding plaats. De opvoeding van je kind is belangrijk, maar soms best lastig. Want kinderen zijn van nature nieuwsgierig. Ze gaan op ontdekking, willen uitzoeken en uitproberen maar vooral alles zelf doen. En wat doe je dan als ouder? Ingrijpen of loslaten…

Tijdens de KinderRijk Late Night 'Week van de Opvoeding' op 4 oktober ontdek je de mogelijke antwoorden. Op een praktische en laagdrempelige manier begeleiden wij jou met simpele en ingewikkelde opvoedkwesties. Iets is niet goed of fout, we geven je bruikbare tips en er is voldoende tijd voor vragen.

Deze gratis interactieve lezing is van 19.30 tot 21.30 uur op KinderRijk BSO Kindercampus King, Oostelijk Halfrond 441 in Amstelveen. Inloop is vanaf 19.30 uur.

Kom je ook?

Heb je vragen over de opvoeding of loop je tegen specifieke problemen aan, kom dan naar KinderRijk Late Night. Meld je hiervoor aan via www.kinderrijk.nl/workshops. De workshop is voor alle ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar, maar iedereen is welkom. Neem dus gerust vrienden, kennissen en buren mee. De toegang is gratis, maar wees er snel bij, want vol=vol.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie