Judoteam Koka / Gietelink tweede bij Spaarne team toernooi in Haarlem

25 september 2017 om 00:00 Sport

Afgelopen weekend werd in Haarlem het Spaarne team toernooi gehouden. Dit is een van de sterkst bezette jeugd team toernooien van Nederland. Voor deze gelegenheid waren Karel Gietelink Sport uit Amstelveen en Stichting Koka uit Amsterdam Zuid Oost een samenwerking met elkaar aangegaan om met een sterk team deel te nemen aan dit kampioenschap.

Allereerst werd er gestreden in vier poules van in totaal 14 teams. Er werd achtereenvolgens gewonnen van JV Hercules met 5-2, van Tom van der Kolk met 4-3 en van Haaglanden met 4-3. Door deze drie overwinningen was Koka / Gietelink poulewinnaar en moest het in de kwartfinale opnemen tegen Topjudo Amsterdam. Er werd met 4-3 gewonnen. In de halve finale werd vervolgens gewonnen met 5-2 van Kenamju 3 waardoor het team in de finale stond tegen het eerste team van Kenamju uit Haarlem. Deze werd helaas met 5-2 verloren.

Het team bestond uit: Viann de Groot (-21kg), Ezra Soesan (-24kg), Liz Pieters en Jason Belmer (-27kg), Daan van der Weijde (-30kg), Inno Loeber en Gabi Elbers (-34kg), Luca Toni Ambrosino (-38kg), Donovan Krekko (-42kg).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie