Kerstprojectkoor Amstel River Singers

20 september 2017 om 00:00 Activiteiten

Dameskoor de Amstel River Singers organiseert op de dinsdagen van 31 oktober t/m 12 december een kerstprojectkoor. Vrouwen die gedurende deze zeven weken kennis willen maken met vierstemmig close harmony zingen, dus zonder instrumentale begeleiding, zijn van harte welkom om aan dit project mee te doen.

Tijdens de eerste repetitie beoordeelt de dirigent je stem om te horen welke partij het best bij je stem past. In die stempartij zal je dan meezingen, daarbij gesteund door de ervaren koorleden. Om mee te doen, hoef je geen noten te kunnen lezen of muzikale ervaring te hebben.

Bij het instuderen van de kerstliedjes besteden we aandacht aan zangtechniek (stemgebruik, ademhaling, houding), podiumpresentatie en interpretatie. Na de pauze repeteren de leden zelf ook nog diverse nummers en kun je als projectlid blijven luisteren. Deelname aan het project kost €35.

We sluiten het project af met een kerstconcert voor familie en vrienden op 16 december 's avonds in het Noorddamcentrum in Amstelveen Bovenkerk.

Ben je na deze zeven repetities enthousiast en wil je lid worden van barbershopkoor de Amstel River Singers, dan kun je een stemtest en auditie doen.

We repeteren dinsdags van 20.15-22.30 uur in het Noorddamcentrum, Noorddammerweg 1, 1187 CM Amstelveen.

Informatie en aanmelden voor het projectkoor s.v.p. bij de PR-commissie: info@amstelriversingers.nl. en www.amstelriversingers.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie