Aankomende zondag een Franse dag in de Stadstuinen, Amstelveen

19 september 2017 om 00:00 Activiteiten

Zondag 24 september aanstaande vindt in de prachtige Stadstuinen van Amstelveen de 2e editie plaats van het evenement Déjeuner sur l'herbe, georganiseerd door Souvenirs de France en het team van Bruno Béchard (bekend van de vrijdagsmarkt op het Stadshart).

De Stadstuinen zijn zondag de plek waar gasten vanuit diverse Franse rollende keukens kunnen genieten van heerlijke authentieke hapjes in een France ambiance van picknick kleed tot entertainment voor jong en oud.

Vanuit een 6-tal Citröen HY bussen in het gras worden crêpes, galettes, knoflookworst, spare ribs, kaasplankjes en diverse tapas geserveerd. Het Franse chanson en jeu de boules ontbreekt natuurlijk niet en voor de kinderen zijn er een springkussen, bootjes varen en schminken voor de kinderen. Een gezellig marktje maakt de dag compleet.

De Stadstuinen is aanstaande zondag de plek om lekker op het terras te gaan zitten en na te genieten van de zomer.

Zondag 24 september tussen 11:00 en 20:00 bent u welkom in de Stadstuinen. Toegang is gratis. De Stadstuinen bevinden zich in het Amstelveens Stadshart, naast de eindhalte van tram 5 en vlakbij de halte Centrum metro 51. Parkeren is geen probleem in de naastgelegen parkeergarage en er zijn genoeg fietsrekken en ruimte voor het plaatsen van fietsen naast het park bij de eindhalte van tram 5.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie