De Partizanen in Griffioen

13 september 2017 om 00:00 Nieuws

AMSTELVEEN Het cabaretduo De Partizanen speelt dinsdag 19 september de voorstelling 'De Partizanen' in cultuurcentrum Griffioen in Uilenstede.

Het duo bestaat uit Merijn Scholten en Thomas Gast (beiden 1983). Onder het motto 'Een lach, je bent in Partizanië' slepen ze het publiek hun totaal eigen universum in, waar 'kameraderie' hoog in het vaandel staat. IN de voorstelling komen onder meer een gevoelige jerrycan, een koffiemaal-verslaafde en een gewiekste luciferverkoper voorbij.

De Partizanen staan bekend om snelle, absurde humor. In 2013 wonnen het duo de jury- en publieksprijs op het Leids Cabaret Festival. Hun debuut 'De Partizanen' werd in 2015 bekroond met de Neerlands Hoop cabaretprijs. De voorstelling in Griffioen begint om 20.30 uur. Kaartjes 15 euro.

Deze week staat het programma in Griffioen verder in teken van introductie van het nieuwe seizoen. Van maandag 18 tot en met donderdag 21 september de Open Week danscursussen gehouden. Elke avond kunnen vanaf 18.00 uur proeflessen gevolgd worden. Op de website van Griffioen is meer informatie te vinden over de tijden van de lessen in deze week.

Meer info: www.griffioen.vu.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie