Opruimacties zwerfafval in diverse wijken

13 september 2017 om 00:00 Nieuws

AMSTELVEEN In het kader van de landelijke 'Keep It Clean Day' vinden vrijdag 15 schoonmaakacties plaats in diverse Amstelveense wijken. Bewoners kunnen 's ochtends als vrijwilligers op pad om zwerfafval op te ruimen. Na afloop krijgen ze 'gebak voor een volle zak'.

De acties vinden plaats vanuit Villa Randwijck (Bourgondischelaan 3), Stadsdorpskamer Elsrijk ( Heemraadschapslaan 96c); Alleman (Den Bloeyenden Wijngaerdt 1), Oberonstraat 33 in Bankras, Buurtkamer Keizer Karelpark (Lindenlaan 75), De Bolder (Groenhof 140), De Meent (Orion 3 en het Noorddamcentrum in Bovenkerk.

Deelnemers verzamelen zich op betreffende locaties vanaf 9.30 uur (koffie en thee aanwezig). Om 10.00 uur gaan de buurt in met prikstokken en afvalzakken. Om 12.00 uur staan koffie met gebak klaar op de locaties van waaruit de deelnemers zijn gestart. Aanmelden voor deelname wordt op prijs gesteld. Dat kan door een e-mail te sturen naar annemarie.van.leent@xs4all.nl onder vermelding van naam, adres en startlocatie, of door te bellen naar 06-1521.9359.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie