Afbeelding
Etienne Hessels

Groots online thuisfestival als afscheid van 2020

30 december 2020 om 11:13 Evenementen

AMSTELVEEN Donderdag 31 december wordt via meer dan veertig streams op goodbye2020.nl afscheid genomen van het oude jaar tijdens het online thuisfestival GOODBYE 2020. Dance Valley, Milkshake, Sunnery James & Ryan Marciano, Suzan & Freek, De Jeugd van Tegenwoordig en Vunzige Deuntjes staan op het affiche.

Het online festival duurt van 16.00 tot 5.00 uur en is gratis vanuit de huiskamer te bezoeken. Kortom: de ideale manier om op afstand oud en nieuw in beperkt gezelschap te vieren.

Met GOODBYE 2020 gaat het jaar niet uit als een nachtkaars. Het is dè mogelijkheid om veilig en verantwoord Oud en Nieuw te vieren, met een groot aantal bekende festivals en artiesten. Dit grootste gratis online oud & nieuw-feest van 2020 biedt vrijwel alle stijlen van de hedendaagse muziek. Op de ruim veertig streams komen zo goed als alle muziekstromingen aan bod: van Nederlandstalig tot drum & bass, techno tot trance, harde stijlen tot hiphop. Bekijk hier het programma.

GOODBYE 2020 biedt op 31 december de ultieme vorm van thuis-entertainment. De bezoeker op goodbye2020.nl komt op een overzichtspagina terecht en is vervolgens de regisseur van zijn of haar eigen feest. Nadat de keuze voor een bepaalde stream is gemaakt, kan via Zoom contact worden gelegd met andere feestgangers. Ook kan via een aparte privé Zoom-kamer het festival voor familie en vrienden worden gefaciliteerd. Dit is een ideale manier om op afstand, digitaal, toch met meer dan twee vrienden bij elkaar te komen. 

Het idee van GOODBYE 2020 is afkomstig van Maarten Schulz, grondlegger van het online festivalplatform Follow the Beat. De Rijksoverheid en veel gemeenten hebben het initiatief van Follow the Beat stevig omarmd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie