Een bewoonster van Zonnehuis Westwijk komt samen met een medewerker een lekker hapje halen
Een bewoonster van Zonnehuis Westwijk komt samen met een medewerker een lekker hapje halen Ria Kessen

Medewerkers en bewoners Zonnehuis Westwijk in het winterzonnetje gezet

21 december 2020 om 19:59 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

De bewoners en medewerkers van Zonnehuis Westwijk zijn

letterlijk in het winterzonnetje gezet.

Het was prachtig zonnig winterweer vorige week woensdag 16 december. Een prachtige dag om bewoners en medewerkers van Zonnehuis Westwijk eens extra te verwennen met heerlijke winterse lekkernijen in een gezellige kerstsfeer.

Kerstsfeer voor Zonnehuis Westwijk, verzorgt door Handzz

Lokale ondernemer regelt coronaproof kerstmarkt voor de lokale zorg

Als er mensen zijn die wat extra aandacht en gezelligheid verdienen dit jaar, dan zijn het wel ouderen en de mensen in de zorg. Dat dachten ze bij Handzz. En dus kozen ze dit jaar om in plaats van een eindejaarsgeschenk voor hun relaties, een coronaproof kerstmarkt aan Zonnehuis Westwijk te geven. Een moment van warmte en saamhorigheid, verzorgd door de medewerkers van Handzz Vastgoedsupport uit Amstelveen.

Winterse lekkernijen voor de bewoners en medewerkers

“We zijn zoals onze naam al zegt; handzz-on. En die mentaliteit zetten we nu in om een lokale organisatie een leuke middag te geven.” Delano Tjokrodikromo, directeur van Handzz, vertelt wat de bewoners te wachten staat. “We mogen natuurlijk niet dichtbij komen, maar we brengen de kerstsfeer wel zo dichtbij mogelijk. Met live kerstmuziek, gezellige verlichting en een foodtruck met glühwein, erwtensoep, oliebollen en meer winterse lekkernijen. Een soort kerstmarkt in de binnentuin van het Zonnehuis. Wij brengen het naar de zorgmedewerkers zodat zij het aan de bewoners kunnen geven. En er natuurlijk zelf ook van kunnen genieten.”

Licht en gezelligheid

Handzz is gevestigd in Amstelveen, groeit goed en is onlangs nog verhuist een nieuwe, grotere locatie aan de Bovenkerkerweg 37. “We werken door heel Nederland maar voelen ons hier thuis. Daarom willen we lokaal iets doen voor mensen die het dit jaar juist heel zwaar hebben gehad. Met deze kerstmiddag hopen we wat van het licht, warmte en gezelligheid die zo bij de kerst horen, bij de bewoners en medewerkers van Zonnehuis Westwijk te brengen. Ze hebben het meer dan verdiend.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie