Trainingsgsavond bij AMVA
Trainingsgsavond bij AMVA Sascha

AMVA startup bij sv Ouderkerk

21 december 2020 om 12:20 Sport Deel je nieuws

AMVA staat voor Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie. Ontstaan uit de Meisjes Talenten Trainingen en VT Meiden Voetbal Academie in Zuid-Holland. Initiatiefnemer Marcel Wagenhuis kwam op het idee een boost te geven aan het meisjesvoetbal en als trainer en TJC bij sv Ouderkerk zag hij een kans om dit bij sv Ouderkerk op te starten met talenten uit de regio groot Amsterdam.

Op vrijdag 4 december 2020 beginnen de eerste trainingen bij sv Ouderkerk met deze talentvolle meiden uit de regio en gaan er meerdere scouting dagen nog volgen van AMVA. Twee meiden uit de MO17-1 deden mee aan de selectie en zij maken nu deel uit van het eerste AMVA-team.

Doelstelling van AMVA is het scouten en selecteren van meiden voetbaltalenten voor de verschillende grote clubs die aangesloten zijn, zoals vv Alkmaar en Excelsior. De kweekvijvers voor de toekomstige eredivisie dames en nieuwe aanwinst voor de toekomstige Oranjeleeuwinnen. De AMVA teams hebben een sponsor, Elite Networks, die zich bereid heeft gesteld om deze meiden toekomstperspectief te bieden en dromen te kunnen realiseren. En naast een sponsor hebben zij ook een mooi logo ontworpen en worden de trainingen gefaciliteerd bij sv Ouderkerk.

Een mooie samenwerking.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie