Acrotelling kerstvoorstelling van het sprookje Rapunzel.
Acrotelling kerstvoorstelling van het sprookje Rapunzel. OBS de Westwijzer

Vervroegd kerstfeest OBS de Westwijzer ‘prachtig en onvergetelijk’

18 december 2020 om 10:45 Onderwijs

AMSTELVEEN Het team van OBS de Westwijzer bezorgde de leerlingen, ondanks de lockdown, toch een fantastisch kerstfeest met hun eigen versie van de televisie-hit: The Masked Singer.

Maandag 14 december sprak premier Rutte vanuit zijn torentje: “De scholen gaan vanaf woensdag 16 december dicht!” Paniek op De Westwijzer want daar was voor donderdag het kerstfeest gepland. Maar door rustig te blijven, te overleggen, snel te handelen en te communiceren naar ouders werden het kerstontbijt en de Acrotelling voorstelling Rapunzel van Karel Casier verplaatst naar afgelopen dinsdag. 


Het afronden van de succesvolle inzamelactie voor de voedselbank Amstelveen werd ook met een dagje vervroegd. Maar voor de kerstverrassing voor kinderen en ouders was nog gerekend op drie extra dagen van voorbereiding, oefenen, opnemen, knippen, plakken en editen. Het team van de Westwijzer liet zich echter niet uit het veld slaan en met man en macht werd van maandagmiddag tot 5 uur ‘s nachts doorgewerkt om de verrassing toch nog op tijd klaar te hebben voor de vervroegde kerstviering op dinsdag. Het werd een enorm succes.

De kerstverrassing die de leerkrachten van de Westwijzer, voor alle kinderen en ouders hebben gemaakt is ‘The Westwijzer Masked Christmas Singers’. Bekijk de film hieronder.

‘Het werd een kerstfeest, anders dan andere jaren, maar door de enorme veerkracht, flexibiliteit, doorzettingsvermogen, creativiteit en tomeloze optimisme en spirit binnen het team van de Westwijzer, is het toch een prachtig en onvergetelijk kerstfeest geworden’, aldus de teamleden. ‘Het team van de Westwijzer, wenst iedereen fijne feestdagen en een hoopvol en gezond 2021.’


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie