Afbeelding
Politie.nl

Getuigen gezocht van brandstichting op Hermann Wesselink College

17 december 2020 om 09:45 Overig

AMSTELVEEN In het Hermann Wesselink College aan de Startbaan werd dinsdag 15 december brand gesticht in een toiletruimte van de school. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen.

Rond 15.30 uur ontstond er brand in een prullenbak in een toiletruimte in de school. De brand kon snel geblust worden  door personeelsleden van de school, maar er was veel rookontwikkeling. Het hele schoolgebouw is ontruimd en de 200 aanwezige leerlingen zijn naar huis gestuurd. Twee personen zijn ter plekke voor rookinhalatie behandeld door een ambulance. Vermoedelijk heeft vuurwerk de brand veroorzaakt.
GETUIGEN GEZOCHT Politie Amstelveen doet onderzoek naar dit incident en wil graag weten wat er precies is gebeurd. Graag komen zij in contact met getuigen en/of betrokkenen. Wie iets gezien of gehoord heeft, of beschikt over beelden, kan contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844. Wie liever anoniem blijft, kan bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000. Getuigen kunnen ook gebruik maken van het tipformulier op politie.nl en daarop beeldmateriaal uploaden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie