Afbeelding
P60: Ruben Bleichrodt

Livestream met Harry Slinger voor ouderen vanuit Poppodium P60

16 december 2020 om 12:30 Muziek

AMSTELVEEN P60 en My Generation van Amstelring presenteren dinsdag 22 december Harry Slinger live vanuit P60. Vanwege de huidige coronamaatregelen wordt deze show als gratis stream aangeboden. De show is speciaal voor de senioren in Amstelveen om hen een hart onder de riem te steken in deze zware tijden.

Zanger Harry Slinger en pianist Lucas de Bruin kennen elkaar al jaren en hebben vele eigen projecten, voor Harry is dat onder andere de band Drukwerk. Maar samen vormen ze het Duo Slinger & de Bruin. Bekende en minder bekende nummers uit de jaren ‘20 tot heden, van meezingers tot luisterliedjes maar geen zonder de humor en muzikale kwaliteiten van beide heren. De tijd was rijp om dit jaar bij elkaar te komen en samen liedjes te spelen die actueel blijven. Denk bijvoorbeeld aan ‘M’n eerste’, ‘Een vrolijke boel’ en natuurlijk ‘Je loog tegen mij’ van Drukwerk.
Verpleeghuizen, dagbestedingen en de thuiszorg kunnen senioren in hun netwerk mee laten kijken. Dit kan op de dag zelf, maar ook op een moment dat het hen uitkomt. De show wordt later namelijk ook gratis beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met P60: publiciteit@p60.nl.
De show is live te volgen op dinsdag 22 december vanaf 15.00 uur op de Vimeopagina van P60. Deze is later beschikbaar op de P60 website. Meer informatie: https://www.p60.nl/22-12-2020/harry-slinger-livestream

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie