Henk Anrochte, TOF Bloemen
Henk Anrochte, TOF Bloemen Naomi Heidinga

Online kerstcadeaus bestellen bij TOF Bloemen

16 december 2020 om 10:30 Zakelijk

AMSTELVEEN Het is bijna kerst. Een tijd van gezellig samen zijn. Dit jaar is het een beetje anders dan anders. Het aantal mensen dat we thuis mogen ontvangen is beperkt. Uiteten zit er niet in. Er zit niets anders op dan het thuis gezellig maken. Met een kerstboom, kaarsen en natuurlijke decoratiematerialen. Kun je niet op bezoek bij vrienden of familie? Verras ze dan met een mooi boeket, een heerlijke geurkaars of een vrolijk gekleurde amaryllisbol. Deze zijn ook online te bestellen.

Dit jaar verkocht TOF Bloemen voor het eerst kerstbomen. Met succes. Mensen konden onder meer via de sportclubs Sporting Martinus en Pinoké bomen bestellen, die door TOF werden thuisgebracht. “Daardoor konden we de clubs ook voor een deel sponsoren,” aldus eigenaar Henk Anrochte. “Dat zorgde al een beetje voor het kerstgevoel.” Daarnaast verkoopt TOF kerstbomen bij de bloemenstal. “We gaan het volgend jaar nog grootser aanpakken.”

De sfeer zit er in de winkel al helemaal in, met kerstmuziek en glühwein. Maar ook online kun je bij TOF terecht. Niet alleen voor boeketten, maar ook voor andere decoratiematerialen en kerstartikelen. Een kerstboeket, een ‘kerstballentaart’ of kerstboom gemaakt uit glazen kerstballen, of geurkaarsen. Een mooi cadeau voor de feestdagen, vindt Anrochte. “We hebben geurkaarsen in verschillende prijsklassen, zoals het exclusieve Baobab tot Bika kaarsen. Deze kunnen ook na kerst blijven staan.”

Of trakteer jezelf op een waar kunstwerk in huis. “Door te kiezen voor een boeket met opvallende bloemen of een aantal zijdebloemen. Zet dat in een mooie designvaas en je hebt een echte blikvanger in huis.” TOF heeft een heel aantal bijzondere vazen om uit te kiezen. “Je kunt bij ons bovendien afzonderlijke bloemen en siertakken bestellen. Denk aan amaryllisstelen, een rode bessentak of de kleurrijke Vanda orchidee.” Zwijmel jij altijd weg bij romantische kerstfilms, waarin de hoofdpersonen elkaar kussen onder de mistletoe? Dankzij TOF kun je je favoriete filmscène naspelen: die heeft namelijk mistletoe op voorraad. Niet zo goed in het stylen van je huis? Ook daar kan TOF bij helpen. “We hebben laatst bijvoorbeeld vier watervilla’s in Vinkeveen gedecoreerd. Enorm leuk om te doen!” Het past bij het bedrijf, dat service hoog in het vaandel heeft staan. Of het nu gaat om een mooi persoonlijk boeket, of styling in je woning: het team van TOF staat voor je klaar.

“Via onze website kun je makkelijk in drie stappen een boeket bestellen. Daarin bepaal je de grootte, de kleur en kun je een persoonlijke boodschap bij het boeket laten voegen. Een mooie manier om te laten zien dat je aan iemand denkt, helemaal nu we niet met zijn allen bij elkaar kunnen zijn. We bezorgen in heel Nederland.” Meer info: www.tofboeket.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie