Familie Kuipers
Familie Kuipers Eigen foto

Familie slaagt voor Taekwondo examen

15 december 2020 om 15:18 Sport Deel je nieuws

De familie Kuipers Uit Amstelveen heeft een unieke mijlpaal weten te bereiken door als gezin gezamenlijk te slagen voor de Taekwondo examens, welke werden georganiseerd door Sportschool Chung Do Kwan.

Op de vraag wat de lessen zo leuk maakt, gaf de jongste Melle volmondig als antwoord: “je wordt er altijd zo lekker fit van!” De oudste zoon Mees antwoordde dat het zijn doelstelling is om de zwarte band te behalen.

De ouders Joris en Inge zijn dit seizoen aangesloten en hadden in het verleden al eerder Taekwondo bij een andere club beoefend. Door de online lessen van David Chung, gegeven tijdens de eerste lockdown in maart, mochten alle gezinsleden deelnemen en hierdoor raakten ook zij geprikkeld en gemotiveerd om het Taekwondo weer op te pakken en het ditmaal bij deze club te zullen voortzetten.

Helaas is de huidige lockdown onvermijdelijk, echter is de familie Kuipers vastberaden om ook deze lockdown weer fit te zullen blijven en deze gezamenlijk door te komen middels de online lessen van Chung Do Kwan. Deze zullen na de kerstvakantie weer gaan starten als tijdelijk alternatief voor fysieke lessen in de zaal.

Foto: Familie Kuipers 

(met vlnr. Mees, Myrthe, Mink en Melle en op de achtergrond Vader Joris en moeder Inge Kuipers).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie