Levend Airhockey
Levend Airhockey Sportivun

Multi-sport dagkamp meivakantie

26 maart 2018 om 12:12 Sport/sport Deel je nieuws

 

Multi-sport dagkamp van Sportivun in Amstelveen

Aan de slag met sport en spel en ondertussen de tijd van je leven hebben? Je maakt het mee tijdens een multi-sport dagkamp van Sportivun in Amstelveen. Er worden alleen maar leuke dingen gedaan zoals: knotshockey, bunkertrefbal, handbal, bubbelvoetbal, er is ook een springkussen. Elke dag begint om 09:00 en eindigt om 17:00. Zo kunnen de ouders van de kinderen gewoon blijven werken tijdens de vakanties. De kampen zijn voor kinderen van 4-6 en 7-10 jaar.

Professionele begeleiding

De begeleiders hebben allemaal een sportachtergrond. Ze letten erop dat de kinderen verantwoordelijk sporten, goed eten en drinken en dat ze voldoende rust krijgen. Het sportkamp is natuurlijk ook leuk en gezellig. Dus chillen hoort erbij, zodat de kinderen vriendjes en vriendinnetjes maken. Sportivun zorgt voor een goed verzorgde lunch, een bidon met limonade en tussendoortjes. Alles wordt voor je geregeld dus!

Sporthal de Meent

Sportivun maakt gebruik van de Meent. Deze sporthal is een onderdeel van Sportbedrijf Amstelveen. Dit bedrijf zet zich net als Sportivun in om zoveel mogelijk mensen in Amstelveen te laten bewegen. De Meent is een grote sporthal met een hoog plafond en van alle gemakken voorzien. Ideaal voor een sportkamp dus!. De kampen zijn in de mei-, zomer- en herfstvakantie. In de zomervakantie kan gekozen worden tussen 3 of 5 dagen kamp, de andere vakanties duren de kampen 3 dagen. De kosten van 3 dagen kamp bedragen €99,- en van 5 dagen kamp €165,-. Prijzen zijn all-inclusive.

Bijgevoegd ziet u ook een aantal foto’s die u kunt delen bij het bericht.

Ik hoor graag van u!

Ook tijd om te kleuren!
Tennis
Stormbaan
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie