Judoteam Karel Gietelink Sport derde in Hoofdklasse West Friese Judo Competitie
Judoteam Karel Gietelink Sport derde in Hoofdklasse West Friese Judo Competitie R. Karssen

Karel Gietelink Sport eindigt op derde plek Hoofdklasse West Friese Judo Competitie

26 maart 2018 om 09:27 Sport/sport Deel je nieuws

Senioren team in de Hoofdklasse

Zondagmiddag stond het seniorenteam van Karel Gietelink Sport op de mat in sporthal de Walvis in Beverwijk tijdens de slotronde van de West Friese Judo Competitie. Dit team bestond uit Tiemo Karssen, Jasmijn van Aller, Tijn Loos, Chris vd Nesse, Jeroen Letterie en Steef vd Berg.
In deze ijzersterke competitie met teams als Kenamju (Haarlem), Judo Yushi (Nieuw Vennep), Hikari (Zaandam), Frits vd Werff (Hoorn) en Tom vd Kolk (Alkmaar) valt het niet mee om als klein clubje mee te draaien. Tijdens de competitie wisten vooral de jongste teamleden bijna al hun partijen te winnen. Desalniettemin eindigde het team van Karel Gietelink Sport net als vorig jaar op de 3e plaats. Echt een topprestatie. De competitie werd gewonnen door Judo Yushi.

Jeugdteam in de Eerste Klasse

In de ochtend was het de jeugd van Karel Gietelink Sport die met een ijzersterk team alle partijen wist te winnen in de eerste klasse, waaronder tegen de uiteindelijke competitie winnaar Toradoshi uit Beverwijk (5-4). Door wat tegenslagen in de competitie in de afgelopen maanden eindigde het jeugdteam op de 5e plaats, waardoor het ook komend seizoen in de eerste klasse blijft.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie