De eigenaresse
De eigenaresse Olivia

Olivia ziet kansen

13 december 2020 om 14:44 Zakelijk Deel je nieuws

Het zit de wereld in deze periode niet mee, maar dat betekent niet dat je bij de pakken neer moet gaan zitten. In ieder geval niet Olivia, zij heeft CreationsbyOlivia.nl in de markt gezet.

Als afgestudeerd student van de Jan des Bouvrie College is ze breed en deskundig opgeleid. Majella Olivia Sinkeldam, zoals ze voluit heet, is van oorsprong Amstelveense maar nu helemaal thuis en ingeburgerd in Aalsmeer. Zij wordt al jaren lang om interieuradvies gevraagd en wat ze adviseert pakt goed uit. Onlangs heeft ze de stap definitief gezet en haar business ervan gemaakt. Olivia van CreationsbyOlivia.nl geeft advies, heeft een webshop en is uiteraard cross mediaal gekoppeld met Facebook en Instagram.

Een van haar laatste projecten was bij schoonheidssalon @DenisDenise. Deze is gevestigd op het Fort in Uithoorn en is onlangs, vanwege een groeiende klantenkring, uitgebreid. De eigenaresse pakte haar kans toen het naastgelegen pand vrijkwam. Voor die gelegenheid heeft ze het door Creations by Olivia sfeervol laten inrichten.

Een ander afgerond project was haar eigen woning in Aalsmeer. Eenmaal binnen waan je je in de showroom van een interieurwinkel. Olivia hierover: “Ergens is het inrichten van je eigen huis moeilijker dan bij mijn klanten. Er is zoveel moois op de markt en ik wil alles laten zien en toch moet ik keuzes maken. Met kleurkeuzes en stijlvolle accessoires heeft ze elke ruimte een prachtige uitstraling gegeven. Ook voor het ontwerpen draait ze haar hand niet om. Met gerichte ingrepen zette ze bijvoorbeeld de garderobe en wandmeubel helemaal naar haar hand.

De ruimte die tegenwoordig veel aandacht krijgt, is de thuiswerkplek. Met de nieuwste trends creëert CreationsbyOlivia voor u die ideale plek om fijn te werken.

Website: CreationsbyOlivia.nl

Instagram: @creationsbyolivia

Facebook: Creations by Olivia

Gestylde woonkamer
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie