Afbeelding
Beddenleeuw - boxspring Isabella sfeer

Haal het ultieme vakantiegevoel in huis

11 december 2020 om 12:10 Partnercontent

U hoeft niet alleen tijdens vakanties te genieten van een zacht en luxe boxspring. Zo’n  heerlijk bed is enorm populair, wordt veel verkocht juist omdat het inmiddels goed betaalbaar is geworden.

Wanneer u dan toch aan het rondkijken bent voor een nieuw bed voor uzelf, of voor uw kinderen, dan is belangrijk te weten waar u op moet letten. Voor u het weet heeft u namelijk een bed gekocht wat eigenlijk te duur is en niet voldoet aan uw verwachtingen. Wij helpen u graag dat te voorkomen!

Meer en meer mensen kiezen voor een boxspring vanwege de stoere robuuste, maar tegelijkertijd ook luxe, uitstraling. Een boxspring is duurzaam en gaat zomaar 20 jaar mee.

Let hier op wanneer u een voor een boxspring gaat shoppen:

  • Meet de slaapkamer goed op. Een boxspring vult een slaapkamer wat makkelijker, zeker voor het oog. Met de juiste maten weet u zeker dat het bed goed in uw slaapkamer past.
  • Een bedbodem van een boxspring is standaard gemaakt van stof, wat zorgt voor de heerlijk zachte en luxueuze uitstraling, maar het kan uitermate vervelend zijn voor mensen met een huisstofmijtallergie. Heeft u daar last van? Dan is het goed mogelijk te kiezen voor een leren uitvoering.
  • Een matras in combinatie met het extra topmatras, zorgt voor het zachte comfortabele gevoel. Let er wel op dat er verschillende soorten matrassen zijn, veelal uitgevoerd in koudschuim of traagschuim. Laat u goed informeren welke variant voor u goed is.
  • Vergelijk prijzen! Een boxspring wordt in zoveel variaties en uitvoeringen verkocht dat het soms lastig vergelijken is. Een dure boxspring is niet per se beter. Daarnaast zal de prijs toenemen wanneer u meer opties wilt, zoals  een elektrisch verstelbaar bed. Met het vergelijken van prijzen is het dan ook goed om het bed te ‘testen’ op locatie. Zo komt u erachter of het dure bed ook het waard is.

Het ideale bed moet er goed uit zien, heerlijk slapen en mooi binnen uw budget passen. Een goede voorbereiding is daarom het halve werk! Met onze tips maakt u hopelijk de juiste keuze voor de komende 20 jaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie