Afbeelding
Pixabay

Autopuzzeltocht in teken van Kerst langs kwekers uit Amstelveen en omgeving

12 december 2020 om 09:00 Overig

AMSTELVEEN LTO Noord afdeling Aalsmeer houdt op zaterdag 19 december van 11.00 tot 14.00 uur een coronaproof autopuzzeltocht. Dat gebeurt in het kader van de landelijke actie; Boeren en tuinders pakken uit met Kerst. De route voert de deelnemers via een route van 40 km langs 7 kwekerijen. De startpunten zijn in Amstelveen, Aalsmeer, Rijssenhout en en De Kwakel. Vanwege de grote belangstelling was het maximale aantal deelnemers al binnen enkele uren na de bekendmaking bereikt.  

De kwekers delen aan de deelnemers materiaal uit waarmee een exclusief kerststuk gemaakt kan worden. Dat kunnen ze thuis in elkaar zetten aan de hand van een instructiefilmpje van arrangeur Christa Snoek. Voor de kinderen op de achterbank is er een leuke puzzel waarmee een prijs gewonnen kan worden, mits ze goed hun ogen de kost geven. In de route is ook een uitgiftepunt voor een versnapering opgenomen.

De rit duurt ongeveer 1,5 uur. Op het uitgekozen startpunt ontvangen de deelnemers een tas met de informatie over de tocht en deelnemende kwekers, een toegangskaart voor het Bamboelabyrint Nirwana in De Kwakel, een attentie voor de kinderen en volwassenen. De deelnemende kwekers zijn herkenbaar aan een speciaal ontworpen bord: Kwekers pakken uit.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie