Geron Verdellen, directeur SMT Bouw, overhandigt de sleutel aan de voorzitter van het College van Bestuur, Duco Adema.
Geron Verdellen, directeur SMT Bouw, overhandigt de sleutel aan de voorzitter van het College van Bestuur, Duco Adema. HWC

Nieuwbouw Hermann Wesselink College opgeleverd: vanaf 4 januari in gebruik

10 december 2020 om 09:15 Onderwijs

AMSTELVEEN Op feestelijke wijze, maar wel in kleine kring vanwege Covid, heeft de acceptatie en overdracht van de nieuwbouw van het HWC plaatsgevonden. De voorzitter van het College van Bestuur Duco Adema ontving de sleutel van de school uit handen van Geron Verdellen, directeur SMT Bouw. In anderhalf jaar tijd is de nieuwe school gebouwd.

Bestuurder Duco Adema feliciteerde alle leerlingen en collega’s met de mooie, nieuwe school. “Een geslaagd project, niet alleen omdat het op tijd af is en we binnen het budget zijn gebleven, maar vooral omdat het resultaat er mag zijn: een prachtige school volop licht, functioneel, en prettig om er te zijn. Een school die de leerlingen en medewerkers van het HWC verdienen.”

Ook rector Bert Kozijn die vervolgens van de bestuurder de sleutel overhandigd kreeg, is trots op de nieuwe school. “Samen met leerlingen en collega’s kijk ik ernaar uit om vanaf 4 januari, direct na de kerstvakantie, te starten in het nieuwe gebouw.”

De nieuwbouw is om de oude school heen gebouwd. Vanaf januari zal de oude school worden gesloopt. Op die plek komen het schoolplein en sportzalen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie