Afbeelding
PR

Expositie houten sculpturen Massimo Bizzo: Natures second life

8 december 2020 om 07:10 Kunst

AMSTELVEEN KDV ’t Eigen Wijsje locatie De Ruyschlaan, wordt van 24 december tot en met 3 januari omgetoverd tot een galerie waar de houten sculpturen van Massimo Bizzo worden tentoongesteld. Het pand gesitueerd midden in de prachtige natuur van het Kruiskerkparkje laat de kunstwerken gemaakt van onder meer boomstammen, takken en schors, volledig tot hun recht komen, met als titel ‘Natures second Life’.

Massimo, binnen een grote cirkel vooral bekend als een begenadigd zanger, geboren in Venetië maar al 29 jaar woonachtig in Amstelveen Elsrijk, werd door de coronacrisis genoodzaakt zijn tomeloze creativiteit anders te uiten. Dankzij vele fietstochten door het bos, wat door hem als een natuurmuseum van kunstwerken in de open lucht wordt ervaren, waar bomen tussen schaduwen en licht zijn creativiteit aanwakkerden en wortels die op tentakels leken prachtige creaties in zijn hoofd vormden.

Na verschillende fasen van reinigen en drogen, wordt het hout bewerkt en geverfd. Vooral de kleuren goud, zilver en magenta voeren de boventoon bij zijn kunstwerken, maar ook vrolijke kleuren worden gebruikt. Ondertussen heeft hij al meer dan 26 sculpturen gemaakt. Voor meer informatie en vragen is Massimo te bereiken via mail: massimobizzo20@gmail.com of Instagram Natures_second_life

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie