Mirjam Henzen met kookboek Puur Natuurlijk Leven
Mirjam Henzen met kookboek Puur Natuurlijk Leven Mirjam Henzen

Kookboek ‘Puur Natuurlijk Leven’ voor smulpapen en detox-lovers

4 december 2020 om 15:03 Sport Deel je nieuws

Recent is het kookboek ‘Puur Natuurlijk Leven’ verschenen van Mirjam Henzen, voedingsdeskundige, receptontwikkelaar en fulltime foodie.
'Puur Natuurlijk Leven' is niet zomaar een kookboek, want met dit splinternieuwe kookboek in handen geniet je van meer dan 100 heerlijke plantaardige recepten én leer je meer over de werking van het lichaam, de rol van ontgifting en laat Mirjam door middel van handige tips zien hoe jij je levensstijl succesvol kan veranderen.

“Ik ga even een detoxje doen”

Detoxen, ofwel ontgiften, is de laatste jaren een populair woord geworden. Van uitspraken als, “Ik ga even een detoxje doen”, kijkt niemand meer op. Er bestaat ook nog een ander kamp dat roept, “Detoxen is onzin, want je lichaam regelt dat allemaal zelf”. Wat klopt?
Ons geweldige, intelligente lichaam beschikt absoluut over het vermogen om afval- en gifstoffen af te voeren. Sterker nog: daar is ons lichaam continu mee bezig. Alles wat je eet, drinkt, inademt, op de huid smeert, denkt en voelt heeft invloed op de gezondheid. 
“In ‘Puur Natuurlijk Leven’ besteed ik onder andere aandacht aan de rol van ontgifting, want ondanks drie dagen gezonde sapjes drinken natuurlijk fantastisch is, is er wel wat meer nodig om reiniging en herstel in werking te stellen”.

Veel mensen willen graag gezonder leven en willen meer plantaardige maaltijden onderdeel van hun levensstijl maken, maar vragen zich geregeld af: wat is gezond eten? ‘Puur Natuurlijk Leven’ biedt uitkomst, want het is een heerlijk kookboek voor smulpapen die van lekker en puur eten houden en graag meer willen weten over het belang van een gezonde(re) levensstijl. De recepten zijn ideaal voor mensen die genieten van (meer) plantaardig voedsel, maar ook de doorgewinterde carnivoor zal z’n tanden willen zetten in recepten als Indiase samosa quiche, romige za’atar champignonargot of een kurkuma kikkererwtomelet met Oosterse dressing.
Je ontdekt bij de recepten interessante informatie over voedingstoffen, handige tips en leuke weetjes, maar ook tal van mooie persoonlijke anekdotes. De prachtige foto’s van de gerechten zijn om van te watertanden en maken het kookboek compleet.
De eerste reviews van het kookboek ‘Puur Natuurlijk Leven’ zijn om op te (vr)eten!

'Puur Natuurlijk Leven' is online te koop via https://www.puurnatuurlijkleven.nl/product/kookboek-puur-natuurlijk-leven/

Immuunbooster limoen rasam
Lupineburgers met portobellobroodjes
Gepofte zoete aardappel
Grotchampignon stroganoff
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie