PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Amstelveen

Veel belangstelling voor verloting oude haltenaamborden Amstelveenlijn

Verkeer en vervoer
Foto: René de Leeuw
1 dec 2020, 17:00
Halte van de Amstelveenlijn zoals die er voorheen uitzag. Oude haltenaamborden en de metrokubussen (met de M) worden verloot.
Halte van de Amstelveenlijn zoals die er voorheen uitzag. Oude haltenaamborden en de metrokubussen (met de M) worden verloot.
AMSTELVEEN

Iedereen die een oud haltenaambord van de Amstelveenlijn in huis wil halen, kan meedoen aan een door de projectorganisatie georganiseerde verloting. Dat gebeurt ter gelegenheid van de opening van de nieuwe lijn 25 op zondag 13 december. Er worden in totaal 50 oude naamborden en metrokubussen (met de letter M) verloot. De borden en kubussen kwamen vrij tijdens het verwijderen en vernieuwen van de haltes van de Amstelveenlijn. Het loopt inmiddels al storm met aanmeldingen van belangstellenden vertelt communicatieadviseur Wendy van der Meulen.

Op de vernieuwde haltes van de Amstelveenlijn hangen inmiddels nieuwe naamborden. Die zijn nog steeds blauw met wit maar wel net even anders dan de oude. Omdat er bij eerdere vernieuwingsprojecten van metro- en tramlijnen veel animo was voor de oude borden, heeft de projectorganisatie ze niet weggegooid. Van de meeste oude Amstelveenlijnhaltes i..

Deel dit artikel via: