Afbeelding
Voedselbank Amstelveen

Oproepen Voedselbank allebei zeer succesvol

1 december 2020 om 10:30 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Zowel de inzamelingsactie van producten door Albert Heijn als de oproep om cadeaukaarten van de Postcode Loterij in te leveren voor de Voedselbank zijn een groot succes geworden. 

INZAMELING AH Met een leuke banner waarop de afbeelding van een vrijwilliger van de voedselbank staat afgebeeld, werden de klanten van drie Albert Heijn winkels in Amstelveen in november uitgenodigd om producten te kopen en te doneren aan de Voedselbank. Bij AH Westwijkplein, AH Stadshart en AH Middenhoven stonden de gevraagde producten uitgestald op een speciale tafel, zodat de klanten niet in de winkel hoefden te zoeken. In totaal werden ruim negentig volle kratten verzameld. De voedselbank is blij met deze voorraad houdbare producten voor de winter en bedanken iedereen die eraan heeft meegewerkt.
CADEAUKAARTEN Ruim 300 cadeaukaarten van de Postcode Loterij van euro 12,50 euro voor de aankoop van vegetarische producten bij AH kreeg de Voedselbank toegestuurd. Dit was de overweldigende reactie op een oproepje om niet gebruikte cadeaukaarten aan de Voedselbank te schenken. Voor alle 125 huishoudens is een doos met vegetarische producten aangeschaft en AH Westwijkplein heeft met de overige kaarten gezorgd voor kratten met losse producten, zoals onder meer soep, pastasaus en vegetarische worst. Een prachtige aanwinst voor de winter, aldus de verheugde reactie van de Voedselbank.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie