Ook speelboerderij Elsenhove is rookvrij.
Ook speelboerderij Elsenhove is rookvrij. Gemeente Amstelveen

Rookvrije Generatie Awards: aanmelden initiatieven uit 2019 en 2020 tot eind januari

28 november 2020 om 15:50 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Tot en met 31 januari 2021 kan iedereen initiatieven aanmelden voor Rookvrije Generatie Awards. De categorieën zijn: bedrijven, gemeenten, personen/kinderen, spelen en recreëren, scholen, sportverenigingen en zorg.
Het gaat om initiatieven die het afgelopen jaar en in 2019 een bijdrage hebben geleverd aan een Rookvrije Generatie. Met de Rookvrije Generatie Awards worden de mooiste initiatieven voor een Rookvrije Generatie in het zonnetje gezet. De Awards worden dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Vanwege de coronacrisis is de uitreiking aan het begin van dit jaar niet doorgegaan. Om ervoor te zorgen dat er geen initiatieven buiten de boot vallen, mogen inzendingen uit zowel 2019 als 2020 meedoen voor de Awards.
Uit alle aanmeldingen worden initiatieven geselecteerd waar het publiek vanaf half februari 2021 op kan stemmen. Publiekstemmen tellen voor vijftig procent mee in de einduitslag en de andere vijftig procent wordt door de jury toegekend. De uitreiking zal voldoen aan de dan geldende coronamaatregelen.
AANMELDEN Tot en met 31 januari 2021 kan iedereen initiatieven aanmelden in de verschillende categorieën via de website van Rookvrije Generatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie