De winkel van Arnold Cornelis aan de Van der Hooplaan.
De winkel van Arnold Cornelis aan de Van der Hooplaan. Harry Scholtes

Banketbakkerij Arnold Cornelis bestaat 50 jaar

25 november 2020 om 10:30 Zakelijk

AMSTELVEEN Banketbakkerij Arnold Cornelis bestaat dit jaar 50 jaar. Sinds 1970 maakt en verkoopt de Amsterdamse banketbakkerij ambachtelijke delicatessen in de eerste vestiging op de Van Baerlestraat. Dezelfde lekkernijen worden ook in het monumentale pand op de Elandsgracht en op de nieuwste locatie op de Van der Hooplaan in Amstelveen verkocht. 

In Amsterdam en omstreken staat Arnold Cornelis bekend om de yogataart die volgens geheim recept al decennia gemaakt wordt en beduidend minder calorieën bevat. Het jubileum wordt gevierd met een eigen glossy, waarin trouwe klanten kunnen lezen over de geschiedenis van het bedrijf en een kijkje in de keuken van de bakkers krijgen. Het magazine is vanaf deze week in alle filialen te vinden.
Familiebedrijf Arnold Cornelis is een echt familiebedrijf. De huidige eigenaar Stephan hielp van kleins af aan al mee in de bakkerij. Hier ontmoette hij ook Sandra, waarmee hij 10 jaar geleden samen de winkel heeft overgenomen. Met drie vestigingen, waarvan twee in Amsterdam en een in Amstelveen, bakt de bakkerij met veel passie en vakmanschap. De rode draad is altijd ‘kwalitatief lekkere dingen tegen een goede prijs’.
De maanden november en december staan in het teken van het jubileum. Via social media zijn er aanbiedingen en acties om deze mijlpaal te vieren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie