Afbeelding
Vrienden van Bovenkerkse Urbanus

Actie Vrienden van Bovenkerkse Urbanus: chocolade met gratis kerststukje

23 november 2020 om 12:55 Activiteiten

AMSTELVEEN Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus heeft een nieuwe actie: verkoop van kerststukjes met St. Urbanus Chocolade. De kerststukjes worden gemaakt door een tiental vrijwilligers alle met een eigen stijl, dus het assortiment is zeer divers. 

De Vrienden worden ook geholpen door sponsoren die kerstartikelen schenken voor het maken van de kerststukjes. De kerststukken zijn niet alleen om naar te kijken want ze bevatten ook nog een reep Martinez Sint Urbanus Chocolade. Met de aankoop wordt ook een goed doel gesteund: het herstel van de Urbanuskerk na de fatale brand. De verkoop is bij Life & Garden aan de Handweg 121. Het tuincentrum is tijdelijk weer open tot de kerst en verkoopt kerstbomen, kerstartikelen en zaterdag opent er een kerststallententoonstelling.

In het tuincentrum hebben de Vrienden een grootse Kerst Chocolade Urbanus stand opgebouwd voor de verkoop van kerststukken en St. Urbanus Chocolade. De omzet in deze afdeling is voor 100 procent voor de actie Help Ons Uit De Brand van de Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus. De gratis kerststukjes zijn bij Life & Garden alleen verkrijgbaar bij aankoop van de St. Urbanus Chocolade. Wie wil doneren én een origineel cadeau zoekt voor december kan terecht bij de St. Urbanus Chocolade winkel. Er is voor elk wat wils.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie