Afbeelding
Amstelkids

Kinderreporters van Amstelkids leggen intocht van Sinterklaas in Amstelveen op video vast

17 november 2020 om 19:30 Film

AMSTELVEEN Omdat de traditionele Sinterklaasintocht in Amstelveen dit jaar niet door kon gaan, heeft het Amstelveense Sinterklaascomité voor een alternatief gezorgd. In samenwerking met de kinderkrant Amstelkids is voor en door kinderen een speciaal Amstelkids Journaal gemaakt dat is gedeeld op alle basisscholen. 

De speciale videoproductie is bedoeld voor kinderen van groep 1 tot en met groep 4, maar blijkt in de praktijk ook door oudere kinderen (en volwassenen) te worden bekeken.


HET VERHAAL Zal de Sint dit gekke jaar wel naar Amstelveen komen? Dat bleef lange tijd de grote vraag. De kinderverslaggevers van de redactie van de kinderkrant Amstelkids maakten zich grote zorgen, ze kregen namelijk een vreemd telefoontje binnen op de redactie. Het boek van Sinterklaas zou afgelopen weekend zijn verloren in Amstelveen door ‘Rommelpiet’. Samen gaan de Amstelveense kinderen op onderzoek uit. En dat moet behoorlijk snel, want de Sint staat op het punt om in Amstelveen aan te komen. Bekijk onderstaande video om te zien hoe het afloopt.


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie