Gastheer Frans Huissen maandag gaat in gesprek met burgemeester Tjapko Poppens.
Gastheer Frans Huissen maandag gaat in gesprek met burgemeester Tjapko Poppens. Gemeente Amstelveen

Hoe corona Amstelveen raakt: Verhalen uit de zorg

11 november 2020 om 09:30 Activiteiten

AMSTELVEEN Gelukkig daalt het aantal coronabesmettingen in Amstelveen weer iets, maar het virus is nog niet onder controle en de druk op de zorg is nog steeds groot. Dat merken ze in het Ziekenhuis Amstelland. Dat merken ook de Amstelveense huisartsen. Zij staan in de frontlinie van de coronacrisis in Amstelveen. Wat zijn hun verhalen? Frans Huissen, gastheer van de Talkshow ‘Amstelveen Spreekt’, spreekt in een speciale uitzending op maandag 16 november met burgemeester Tjapko Poppens over de impact van corona op Amstelveen.

Poppens: “Als burgemeester wil ik van mensen in de zorg horen hoe het gaat in Amstelveen. Ik vind het ook belangrijk deze verhalen te delen met andere Amstelveners. Door deze verhalen beseffen we waarom het zo belangrijk is dat we ons aan de regels houden. Corona is nog niet weg. Alleen samen krijgen we het virus onder controle.”

Aan tafel zitten verder de Amstelveense huisarts Judith Tjin-A-Ton, deskundige infectiepreventie Ellanie de Bruijne en een verpleegkundige van het Ziekenhuis Amstelland. Wat maken zij mee in hun werk, wat zijn hun zorgen, waar lopen zij tegen aan, wat betekent deze tweede golf voor de rest van de zorg, wat is hun boodschap aan Amstelveners.

Kijk mee op 16 november om 20.00 uur. Via de link op www.Amstelveenspreekt.nl of www.facebook.com/GemAmstelveen kan meteen doorgeklikt worden naar het programma dat live te volgen is. Vragen stellen aan de burgemeester en de gasten is mogelijk. Terugkijken op een ander tijdstip kan ook.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie