Een volwaardig avondje uit voor je eigen huis.
Een volwaardig avondje uit voor je eigen huis. Day Foodbar

Thuis uit eten in een skigondel

5 november 2020 om 18:00 Overig

AMSTELVEEN Day Foodbar uit Amstelveen heeft de primeur in Nederland: thuis uit eten in een verwarmde skigondel. Inwoners van Amstelveen en omstreken kunnen nu op een unieke manier ‘uit’ eten. 

Horecaondernemer Daan Kroone vertelt hoe het idee ontstond. “De skigondel stond vorige winter al op ons terras en onze klanten vochten voor een plekje. Door corona kan dat niet meer dus nu gaan we naar de klanten toe. Helemaal coronaproof kun je het ‘Day gevoel’ thuis beleven. Gezellig gourmetten terwijl je je in een wintersportgebied waant. Een kacheltje zorgt voor extra warmte. Ingebouwde lampjes en zelfs een ouderwetse cassettespeler met cassettebandjes maken het plaatje compleet.”

Kroone legt uit waarom dit zo belangrijk is: “Je hebt een band met je gasten. De mensen zitten thuis en willen iets leuks ervaren. Het leven wordt saai, wij als horecamensen willen mensen blij maken en een onvergetelijke ervaring bieden. Met afhalen spelen we daar op in natuurlijk. Maar dít is echt uniek en een volwaardige experience.” 

De skigondel wordt bij de ‘gast’ in de tuin gezet en Day Foodbar bereidt alles voor, het eten, de drankjes, glaswerk en servies. Na gebruik haalt het team alles weer op. Afwassen is er dus niet bij. Daan wilde deze tweede lockdown aan het werk blijven: “Tijdens de eerste lockdown hebben we al onze zaken opgeknapt en veel proberen te perfectioneren, deze keer wil ik vol aan de bak met mijn team van kanjers.” Hij vervolgt: “De vrees is dat dit nog gaat duren tot 1 maart. Daarom hebben we nu besloten om als traiteur verder te gaan. Zo kunnen we aan de slag blijven.”

Het gourmetarrangement in de lift voor twee personen kost 150 euro. Bezorging in Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer, Ouderkerk aan de Amstel en Buitenveldert is bij de prijs inbegrepen.

Voor meer informatie over de skigondel in de tuin kan contact worden opgenomen met Daan Kroone: 06-50266119. Reserveren kan via greatday@dayfoodbar.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie