Afbeelding
Bijenkorf

Bijenkorf Amstelveen zamelt feestkleding in voor Stichting Dress for Success

4 november 2020 om 13:30 Zakelijk

AMSTELVEEN Juist in het feestseizoen wil de Bijenkorf iets teruggeven aan de maatschappij. De hele maand november kunnen klanten hun feestelijke dameskleding afgeven bij de inleverpunten van Dress for Success bij de Bijenkorf ook bij het filiaal in Amstelveen. Stichting Dress for Success regelt de verkoop en gebruikt de opbrengst om nog meer mensen te helpen.

De wereldwijde non-profit organisatie Dress for Success helpt mensen bij het bereiken van financiële onafhankelijkheid door representatieve kleding, een netwerk van ondersteuning en ontwikkelingstools te bieden. In Nederland heeft Dress for Success meerdere winkels waar mannen en vrouwen terecht kunnen voor passende kleding en advies voor een sollicitatiegesprek, om zo hun kans op werk te vergroten.
De Bijenkorf roept bezoekers op om mooie feestelijke dameskleding in te leveren bij de speciale inleverpunten die de hele maand november in alle De Bijenkorf winkels aanwezig zijn. Naast feestelijke jurken, rokken, blouses, pantalons en jasjes zijn ook tassen, schoenen, sieraden en andere accessoires welkom.
Dress for Success verkoopt de ingezamelde kleding voor een zacht prijsje aan vrouwen die door de hulp van Dress for Success nu een baan hebben. Met de opbrengst kan de organisatie nog meer mensen helpen.
Klik hier voor meer informatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie