Afbeelding
Sander Koning

Fred Teeven rijdt bus met VVD-kandidaten en Mark Rutte door Amstelveen

15 maart 2018 om 16:00 Verkiezingen/nieuws

AMSTELVEEN De volledige Amstelveense VVD-kandidatenlijst is zaterdag 17 maart aanwezig tijdens een van de laatste campagnedagen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Geholpen door partijleider en minister-president Mark Rutte gaan de kandidaten op locatie in gesprek met zoveel mogelijk Amstelveners. Oud-staatssecretaris Fred Teeven, momenteel werkzaam als buschauffeur op een dagelijkse lijndienst van Connexxion, vervoert de premier en de VVD-kandidaten, naar de diverse locaties.

De busrit wordt uitgevoerd in een touringcar die door de firma Beuk beschikbaar is gesteld. De bus rijdt een route vanaf het Stadshart naar het Westwijkplein via de Groen van Prinsterenlaan, Keizer Karelweg, Van der Hooplaan, Beneluxbaan en de Hammarskjöldsingel. Onderweg wordt een aantal haltes aangedaan om Amstelveners op te pikken.

Het campagneteam is de zaterdag 17 maart de gehele dag onderweg, Fred Teeven en Mark Rutte zijn aanwezig zijn tussen 11.30 uur en 13.00 uur. Amstelveners zijn welkom om in gesprek te gaan met de Amstelveense VVD-kandidaten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie