PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Amstelveen

Ziggo stelt onderhoud aan kabelnetwerk in verkiezingsnacht VS uit na klachten

Overig
Foto: Pixabay
3 nov 2020, 14:00
nwoners van Amstelveen kunnen vannacht toch via de tv volgen of Donald Trump wel of niet herkozen wordt als president van de Verenigde Staten.
nwoners van Amstelveen kunnen vannacht toch via de tv volgen of Donald Trump wel of niet herkozen wordt als president van de Verenigde Staten.
AMSTELVEEN

Ziggo stelt het eerder per brief in delen van Amstelveen aangekondigde onderhoud aan het kabelnetwerk in de nacht van 3 op 4 november uit. De aankondiging leidde tot veel klachten omdat de werkzaamheden uitgerekend in de verkiezingsnacht van de Verenigde Staten gepland waren. Diverse inwoners willen de ontknoping van de spannende verkiezingsstrijd tussen Donald Trump en Joe Biden kunnen volgen. ‘’Daar luisteren we uiteraard naar,” stelt Ziggo-woordvoerder Erik van Doeselaar. De werkzaamheden zijn nu een nacht verschoven. ‘’Maar dan hebben we er als extra voor gezorgd dat de kanalen van NPO1, RTL4 en CNN actief blijven, zodat de mensen ook dan eventuele vervolguitzendingen kunnen blijven volgen.”  

De inwoners werden vorige week per brief of per e-mail door Ziggo over het geplande onderhoud geïnformeerd. Dat leidde direct tot veel kritiek, omdat de werkzaamheden in de nacht van de Amerikaanse verkiezingsnacht gepland waren. “Het moment waar ik al 4 jaar naar uitkijk, en dan besluit Ziggo het netwerk eruit te gooien,’ aldus een van de teleu..

Deel dit artikel via: