Afbeelding
Ideale wandbekleding

Geef de uitstraling van uw kantoor een persoonlijke touch met Airtex

2 november 2020 om 09:55 Partnercontent

De aankleding van de kantoorruimte op uw bedrijf is belangrijk voor de sfeer. U wilt klanten en andere bezoekers er een welkom en aangenaam gevoel mee geven. Dat geldt natuurlijk ook voor uw medewerkers die er wekelijks een behoorlijk aantal uren doorbrengen. Kantoordesign in de vorm van interieurdrukwerk biedt een fraaie manier om uw kantoor en andere bedrijfsruimtes, een herkenbare uitstraling te geven. De digitaal- en zeefdrukspecialist Aelen en van Leeuwen bedient een gevarieerde klantenkring met bedrukte interieuroplossingen, zoals vloerstickers en wandpanelen. Uw huisstijl of identiteit kan hier op stijlvolle wijze in worden verwerkt. Hetzelfde geldt voor Airtex, kantooraankleding waarmee u uw locatie op een originele manier kunt aankleden. 

Ideale wandbekleding 

U kunt Airtex zien als fotobehang dat wordt gemaakt van textieldoek met een toplaag van PVC. Dankzij de slijtvastheid, perfecte kleurkracht, eenvoudige montage en andere unieke eigenschappen, is het de ideale wandbekleding. Met Airtex realiseert u in een handomdraai aansprekende en unieke aankleding voor uw bedrijfslocatie, of dat nu een ontvangstruimte, kantoor, vergaderzaal of een tijdelijke ruimte zoals een evenement of beursstand betreft. Bovendien kunt u het textieldoek van Airtex laten bedrukken met iedere gewenste uiting, variërend van het bedrijfslogo, een speciale tekst, een historische afbeelding, een plattegrond of een van uw producten.

Unieke uitstraling

Het Airtex fotobehang biedt u aantrekkelijke voordelen. Het heeft bijvoorbeeld een grote kleurkracht en het is UV-bestendig, het is naadloos behang dat uit één stuk bestaat en het werkt brandvertragend. Daarnaast is het gemaakt van sterk PVC en dus ontzettend sterk en slijtvast. Omdat Airtex waterafstotend is, kunt u het gemakkelijk afnemen. Het belangrijkste is natuurlijk dat u iedere – grote of kleinere – wand een speciale uitstraling geeft. De opdruk zorgt voor een unieke look-and-feel. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos! De grootformaat machines van Aelen en van Leeuwen zijn in staat om Airtex wandbekleding tot een maximale printbreedte van 494 cm te bedrukken. Het resultaat is een strakke wand met een persoonlijke touch.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie