Meneer Tol heeft bij Specsavers Amstelveen een leven lang gratis brillen gewonnen.
Meneer Tol heeft bij Specsavers Amstelveen een leven lang gratis brillen gewonnen. Specsavers

Meneer Tol krijgt een leven lang gratis brillen van Specsavers Amstelveen

29 oktober 2020 om 08:45 Zakelijk

AMSTELVEEN Dit jaar viert oog- en hoorzorgspecialist Specsavers haar twintigjarige bestaan in Nederland. Ter ere van dit jubileum maakte iedereen die in de maand september een bril of hoortoestel aanschafte bij Specsavers Amstelveen kans op een leven lang gratis brillen. Meneer Tol is de gelukkige winnaar.

Twintig jaar geleden opende Specsavers haar eerste winkel in Nederland en inmiddels zijn er 143 in het hele land gevestigd, waaronder natuurlijk Specsavers Amstelveen. “Dat Specsavers dit jaar twintig jaar bestaat in Nederland is natuurlijk een feestje waard. En ondanks de onzekere tijden waar we in zitten wilden we dit niet stilletjes voorbij laten gaan. Wij zijn ontzettend blij dat we één van onze klanten hebben mogen verrassen met een leven lang gratis brillen”, zegt Rob Walther retailpartner van Specsavers Amstelveen.

In de afgelopen twintig jaar heeft Specsavers zich onderscheiden met innovaties op het gebied van oog- en hoorzorg. Zo is het sinds 2018 mogelijk om bij Specsavers Amstelveen het ooggezondheidsonderzoek door een optometrist te laten uitvoeren. Daarbij kunnen signalen van oogaandoeningen in een vroeg stadium worden gedetecteerd. Specsavers Amstelveen wil professionele hoorzorg bereikbaar maken voor iedereen.

Aangezien de gezondheid van klanten en medewerkers altijd centraal staat, hebben alle Specsavers-winkels de nodige maatregelen genomen. Om daarnaast iedereen de mogelijkheid te geven om op een veilige manier de winkel te bezoeken verruimt Specsavers haar openingstijden op zondag waar mogelijk. Kijk voor de nieuwe openingstijden van Specsavers Amstelveen op www.specsavers.nl/winkelzoeker


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie