Afbeelding
PR

Eerste boek Amstelvener Kasper Koster vrijdag in de winkel: Rugzakverhalen

19 oktober 2020 om 16:30 Overig

AMSTELVEEN Amstelvener Kasper Koster heeft veel buiten Europa gereisd, met name in de jaren ‘80 en ‘90. Enkele jaren geleden besloot hij zijn belevenissen toch maar eens aan het papier toe te vertrouwen. Op 23 oktober verschijnt zijn eerste boek: Rugzakverhalen.

Nu het reizen in deze tijd, waarin corona het dagelijks leven beheerst, niet meer tot de mogelijkheden behoort, neemt hij de lezer mee op reis. Reizen waren in die tijd, toen internet nog geen rol van betekenis speelde, veel avontuurlijker. Het reizen gebeurde met behulp van een wat verouderde reisgids. Kaarten moesten midden op straat worden opgevouwen om het uiteindelijke doel te kunnen bereiken. Maar hierdoor werd er ook eerder contact gemaakt met de lokale bevolking.
Deze manier van reizen leidde ook tot meer spontane ontmoetingen en veel onverwachte gebeurtenissen, wat met een creatieve geest moest worden opgelost. Met humor en de nodige zelfspot worden de hoogte- en dieptepunten omschreven, alsof de lezer er zelf bij is. Bovenal gaat het om de verslaving van het reizen en over de vriendschappen, die hier onlosmakelijk mee verbonden zijn. Het boek zal te koop zijn bij boekhandel Bruna op Groenhof en bij boekhandel Twister in Westwijk. Verder is het vanaf 23 oktober op internet te koop bij uitgeverij Boekscout.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie