Afbeelding
Eigen foto

Pilot Odensehuis en Platform C leerzaam en inspirerend

12 oktober 2020 om 17:00 Activiteiten

AMSTELVEEN Participe Amstelland heeft vrijdag 9 oktober in samenwerking met Platform C een pilot gehouden in de locatie van Platform C aan het Stadsplein. Het Odensehuis Amstelveen is een ontmoetingsplaats voor mensen die te maken hebben met geheugenproblemen en dementie, en hun mantelzorgers. Hoewel mensen problemen ondervinden met hun geheugen, is het uitgangspunt juist dat gekeken wordt naar wat mensen nog wél kunnen en willen. Daar wordt het aanbod op afgestemd.

Naast alle activiteiten die in de vaste locatie wijkcentrum Alleman georganiseerd worden, zijn er ook regelmatig activiteiten op locatie. De deelnemers van het Odensehuis volgden bij Platform C een kennismakingsworkshop botanisch tekenen. "Wat bijzonder om al die verschillende interpretaties van de herfstblaadjes te zien", merkte een van de deelnemers, met verrukking op. Daarna was er een lunch met verse heerlijkheden van de markt, en volgde de tweede workshop waarin werd kennisgemaakt met de techniek van het beeldhouwen. Het was een waardevolle, leerzame en inspirerende dag die zeker een vervolg gaat krijgen.

Wie mensen kent die te maken hebben met geheugenproblemen en die graag willen deelnemen aan de activiteiten van het Odensehuis kan voor meer informatie mailen naar odensehuis@participe.nu of bellen met 06-12706001.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie