Nowelle Barnhoorn
Nowelle Barnhoorn Sacha de Boer

Webinar Amstelveen Spreekt op 19 oktober: ‘De moed om ongelukkig te zijn’

9 oktober 2020 om 07:15 Activiteiten

AMSTELVEEN Schrijver Nowelle Barnhoorn spreekt maandag 19 oktober tijdens een webinar van AmstelveenSpreekt over de moed om ongelukkig te zijn. Mensen denken soms dat positiviteit de sleutel is tot alle geluk en dat wie positief blijft en streeft naar succes alles kan bereiken wat hij of zij wil. Toch blijkt het leven vaak minder maakbaar dan gedacht. Hoe ga je daar mee om? Is het wenselijk om het donker te omzeilen of onderdrukken? Of hebben tegenslagen en tegenspoed ook een belangrijke functie? Dat komt ter sprake in het webinar op 19 oktober. De live-uitzending vanuit Venstra Café is te volgen via AmstelveenSpreekt.nl vanaf 19.30 uur. Het officiële programma begint om 20.00 uur.

De in Amstelveen woonachtige schrijver Nowelle Barnhoorn (1986) verkeerde vijf jaar lang in een depressie en een burn-out. Met to do-lijstjes en adviezen van de huisarts, psycholoog en mensen uit haar omgeving deed ze alles om zich zo snel mogelijk beter te voelen. Maar de omslag naar een gelukkiger leven kwam pas echt toen ze accepteerde dat je slecht voelen er nu eenmaal bij hoort.

AmstelveenSpreekt is een initiatief dat iedere maand inspirerende evenementen organiseert van en voor Amstelveners die op zoek zijn naar bezinning, ontmoeting en inspiratie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie