Afbeelding
PR

Sopraan Francis van Broekhuizen geeft masterclass in Amstelveen

5 oktober 2020 om 16:00 Muziek

AMSTELVEEN Sopraan Francis van Broekhuizen verzorgt voor Openluchttheater Elsrijk een masterclass op zondag 11 oktober om 15.00 uur in de grote zaal van Huis Elsrijk, Graaf Aelbrechtlaan 138/140, Amstelveen.

Een masterclass is een chic woord voor een openbare les met een bekende pedagoog die les geeft aan welwillende studenten. In dit geval geeft Francis van Broekhuizen coaching aan de zangers die mooie aria’s hebben voorbereid van componisten als Puccini, Mascagni, Cilea en meer tijdgenoten van Puccini. De leerlingen zijn Ellen Hink, Arno de Geus, Lennart de Geus en Linda Vink.
Francis van Broekhuizen heeft al meerdere rollen van deze componisten op haar repertoire staan en is gespecialiseerd in het zingen van Verismo repertoire. Wat verismo is zal Francis ook uitleggen aan de leerlingen en de bezoekers. Daarnaast zal Francis aandacht besteden aan zangtechnische onderdelen zoals: ademhaling, vocalenplaatsing en houding. Ook wordt er gesproken over interpretatie en performance. Dit alles wordt deskundig begeleid door de pianiste Femke de Graaf waarmee Francis al 20 jaar een duo vormt.
Natuurlijk worden alle corona richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Dat betekent: maximaal 30 bezoekers en bezoekers moeten zich vooraf aanmelden. Dit kan via de website www.openluchttheaterelsrijk.nl Mailen kan ook: aanmelden@openluchttheaterelsrijk.nl. Mondkapjes verplicht, houd anderhalve meter afstand, desinfecteer de handen en blijf thuis als je je ziek voelt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie