Coesel gaat op weg naar het eerste doelpunt.
Coesel gaat op weg naar het eerste doelpunt. FotoLeest.nl

Ruime winst voor RODA'23 zon1

5 oktober 2020 om 10:40 Voetbal

AMSTELVEEN Het eerste zondagteam van RODA'23 speelde gisteren de eerste wedstrijd zonder publiek. Nieuw Utrecht kwam op bezoek maar had niet veel in te brengen.

In de elfde minuut kwam RODA’23 al meteen op voorsprong door een doelpunt van Riffi, omdat Coesel onderuit werd gehaald in het strafschopgebied. 1-0. Beide ploegen verzuimden de rest van de eerste helft in de buurt van elkaars doel te komen en zo was het uiteindelijk na drie kwartier spelen nog steeds 1-0. Na de thee bleef het rommelig voetballen van twee kanten maar RODA'23 deed wel goede zaken. In de 67ste minuut scoorde Coesel de 2-0. Giltay scoorde de 3-0 in de 71ste minuut, en in de 80ste minuut kwam RODA’23 op 4-0 door een doelpunt Yeboah. Nieuw Utrecht gaf zich echter niet gewonnen en vocht terug. Dat resulteerde in de 88ste minuut in een doelpunt waardoor de eindstand 4-1 was.

Zondag spelen de Amstelveners in Vleuten tegen PVCVA. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

Vreugde na het doelpunt van Ocean Coesel.