Het zit D'rop voor Meester Peter Heida van de Westwijzer
Het zit D'rop voor Meester Peter Heida van de Westwijzer OBS De Westwijzer

Het zit D’rop, voor Meester Peter Heida op de Westwijzer

30 september 2020 om 22:15 lokaal Deel je nieuws

Vandaag, woensdag 30 september, heeft meester Peter Heida, na ruim 22 jaar afscheid genomen van OBS De Westwijzer om te gaan genieten van zijn welverdiende pensioen.

In een open auto werd hij ‘s ochtends, aanrijdend over de Noorddammerweg, coronaproof uitgezwaaid door de ouders van de Westwijzer.

Op het schoolplein werd hij daarna, door alle Westwijzer leerlingen zingend verwelkomd;

"We gaan vandaag hier afscheid nemen van ons Meester Peet. Hé, Moet dat nou… hé Moet dat nou….Ja, hij gaat met pensioen en heeft straks heel veel vrije tijd…. Hé Moet dat nou…."

"Wij bouwen fijn een feest hier, ja dat is een goed idee. Dus zingen wij dit afscheidslied en iedereen zingt mee…… Hé kom op! Zet alles op z’n kop!"

Na het vrolijke afscheidslied, werd Meester Peter verrast met de onthulling van de nieuwe naam van het schoolplein van de Westwijzer; Het meester Peter Heida Plein.

Tot slot kreeg hij, omdat hij dol is op drop, een enorme emmer met drop cadeau van alle leerlingen…

Tijdens de feestelijke ochtend, die volgde, heeft Meester Peter alle groepen bezocht.

Omdat vandaag ook de start van de Kinderboekenweek was, hebben alle leerlingen gewerkt aan het opzetten van een echt ‘de geschiedenis van meester Peter op de Westwijzer Museum’.

Vol trots en behoorlijk emotioneel, zwaaide meester Peter om 12:30 uur alle leerlingen, van zijn geliefde Westwijzer, voor de laatste keer uit.

Hopelijk denkt hij de komende tijd nog vaak terug, naar dit deel van zijn afscheidslied en komt hij nog heel vaak op de koffie.....

“We gaan hem missen hier straks voor de klas. Waar hij echt heel lang van waarde was.Wij zingen meester Peter, blijf toch hier, we hadden hier met jou zoveel plezier….”

 

 

 

Ook Wijze Westie kwam Meester Peter uitzwaaien...
Meester Peter met zijn trotse gezin
Het Meester Peter Heida Plein
Het zit D'rop voor Meester Peter
De Westwijzer leerlingen zingen Meester Peter toe
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie