Er wordt om iedere meter gestreden.
Er wordt om iedere meter gestreden. Ivo Leliveld

RODA’23 Zat1 wint in Badhoevedorp van Pancratius

28 september 2020 om 11:30 Voetbal

AMSTELVEEN RODA’23 Zat1 speelde afgelopen weekend in Badhoevedorp tegen Pancratius Zat1. RODA’23 creëerde in de eerste minuten kleine kansjes. Door slordig spel van RODA’23 kwam Pancratius al in de 17e min op 1-0.

In de 19e min kreeg RODA’23, doordat Tim Steij ten val werd gebracht in het strafschopgebied, een penalty. Deze werd door Steij ingeschoten waarmee de stand gelijk was: 1-1.

In de 32e min kreeg Pancratius een penalty door een handsbal. Deze werd goed ingeschoten en de stand kwam op 2-1. Net voor rust maakte Tim Steij de gelijkmaker: 2-2. Dit was ook de ruststand.

Na de thee bleef het spel rommelig maar in de 76e min werd gescoord door Thomas Zuiverloon. RODA’23 kwam hierdoor op 2-3. Dat was ook de eindstand. De Amstelveners namen de drie punten mee naar huis.