Afbeelding
Pixabay

Wandelen in de Amstelveense natuur tijdens Week van de ontmoeting

24 september 2020 om 13:50 Natuur en milieu

AMSTELVEEN In het kader van de landelijke ‘Week van de ontmoeting’ die wordt gehouden van 1 tot en met 9 oktober organiseert Participe Amstelland in samenwerking met natuurgids Bas ten Asbroek natuurwandelingen en presentaties in Amstelveen. De wandelingen zijn ook geschikt voor de minder snelle wandelaars. Ze duren gemiddeld een uur.

De natuurwandelingen zijn inclusief een kopje koffie en iets lekkers. Ze vinden plaats op de volgende data: donderdag 1 oktober om 9.30 uur vanaf ZHGA de Luwte, Wimbledonpark 361

Dinsdag 6 oktober om 10.00 uur vanaf Wijkcentrum Dignahof, Dignahoeve 174 (ook geschikt voor mensen met een rollator/rolstoel, kopje koffie bij Ons Tweede Thuis)

Dinsdag 6 oktober om 15.00 uur vanaf Wijkcentrum Kastanjelaan, Kastanjelaan 21.

Woensdag 7 oktober om 10.00 uur vanaf Wooncomplex Goedereede, Praam 2.

Donderdag 8 oktober om 9.30 uur vanaf Wijkcentrum de Bolder, Groenhof 140.

Vrijdag 9 oktober begint om 10.00 uur in Wijkcentrum Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, een presentatie over het Amstelveense landschap en de ontginning vanuit de Amstel. Ook bij de presentatie wordt koffie met iets lekkers geserveerd.

In november wordt in wijkcentrum Pluspunt een presentatie gehouden over de geschiedenis van de Amsterdamseweg. Verdere informatie volgt. Deelname aan de wandelingen en presentaties zijn gratis. Aanmelden uiterlijk twee dagen van tevoren bij Brenda van Oeveren: b.van.oeveren@participe.nu / 06-13476165 met achterlating van contactgegevens. Participe Amstelland houdt zich aan de corona-richtlijnen, daardoor is er een maximum aan het aantal deelnemers en wordt mensen verzocht bij gezondheidsklachten niet te komen en zich af te melden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie