Afbeelding
Sneakers

De beste soorten schoenen voor de zomer

24 september 2020 om 11:54 Partnercontent

In de zomer wil je natuurlijk niet al te warm schoeisel dragen, maar je wilt ook niet oncomfortabel rondlopen en al helemaal niet dat je er raar uitziet. Het is daarom een goed idee om te zorgen dat je een of meerdere paartjes schoenen hebt die je vooral in de zomer draagt. Toch kan het lastig zijn om deze uit te zoeken, want waar moet je allemaal rekening mee houden en vind je die schoenen dan wel mooi? Om dit een beetje makkelijker voor je te maken hebben we een aantal soorten schoenen opgeschreven die bij uitstek geschikt zijn voor de zomer. Ben je benieuwd welke dat zijn? Lees dan gauw door!

Sandalen

Met Teva sandalen weet je zeker dat je voeten niet te warm worden, maar dat je wel comfortabel rond kunt lopen. De afgelopen zomers zijn deze sandalen bovendien weer een stuk populairder geworden en zie je zowel jong als oud weer op de sandalen lopen. Je trekt ze gemakkelijk aan en door het klittenband systeem dat de meeste Teva sandalen hebben blijven ze goed en comfortabel zitten. Ideaal voor de volgende hittegolf dus!

Slippers

Wat je natuurlijk nooit achterwege kunt laten in de zomer is een goed paar slippers. Wanneer je gaat zwemmen of thuis rondloopt wil je het liefst zo min mogelijk aan je voeten, maar op blote voeten rondlopen is ook niet ideaal. Daarom raden we je altijd aan om slippers te hebben die lekker zitten. Je glipt er zo in en kunt ze altijd gebruiken, maar verder lijkt het net alsof je op blote voeten loopt. Perfect voor warm weer.

Luchtige sneakers

Je kunt natuurlijk niet op slippers of sandalen naar kantoor, maar luchtige sneakers zijn tegenwoordig bijna overal wel geaccepteerd. Zorg dus dat je een paar sneakers in je garderobe hebt dat van dun materiaal is gemaakt en niet teveel weegt. Hierdoor krijg je geen oververhitte voeten en loop je er toch netjes en comfortabel bij.

Witte schoenen

Een andere aanrader voor in de zomer is de witte schoen. Er zijn allerlei verschillende soorten en modellen, hoewel we vooral sneakers het vaakst tegenkomen. Wit weerkaatst zonlicht en zorgt er op die manier voor dat je voeten niet te warm worden. Zwart of donkere kleuren absorberen het licht en de warmte juist, waardoor dat logischerwijs minder geschikte keuzes zijn als het gaat om schoenen die je in de zomer kunt dragen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie