Afbeelding
Schouwburg Amstelveen

ISH Dance Collective en Superhelden van het dierenrijk (7+) in Schouwburg Amstelveen

23 september 2020 om 13:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN ISH Dance Collective danst in deze coronatijd gewoon door. Zaterdag 26 september om 19.30 en 21.30 uur dansen zij in Schouwburg Amstelveen ‘ISHterious, dance in times of quarantine’. 

Wat gebeurt er als vijf sterke individuen elkaar tegenkomen op het podium? Dan krijg je spannende ontmoetingen, zonder elkaar in deze tijden aan te raken. Vijf individuen, met elk hun eigen specifieke discipline: hiphop, breakdance, experimental, popping en live mc muziek. Een avond waarin alles kan en mag. Een speciale host zorgt, op een interactieve manier, dat het publiek wordt meegenomen in de verhalen van de dansers. Een unieke en intieme voorstelling.

Superhelden van het dierenrijk (7+) Op zondag 27 september om 13.30 uur is de interactieve en spannende theatershow ‘Superhelden van het dierenrijk (7+)’ te zien in Schouwburg Amstelveen. Sterrin Smalbrugge, met haar 26 jaar de jongste reptielenexpert van Nederland, laat zien hoe bijzonder reptielen en slangen zijn. Dit doet ze samen met haar goede vriend Romilly, die gespecialiseerd is in de omgang met giftige en gevaarlijke dieren. Zo kan het publiek van dichtbij leren waarom deze dieren onmisbaar zijn voor de natuur. Een belangrijke én spannende les voor jong en oud. 

THEATERAGENDA Donderdag 24 september danst prima ballerina Igone de Jongh twee keer haar Openbare Repetitie voor een uitverkocht theater. Op vrijdag 25 september staan de mannen van cabaretgroep Niet Schieten! op het podium. ISH Dance Collective danst op zaterdag 26 september ‘ISHterious dance in quarantine’ en zondag 27 september neemt Sterrin Smalbrugge de bezoekers in ‘Superhelden van het dierenrijk (7+)’ mee op avontuur door de wereld van de reptielen.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie