De Huiskamer Stadshart in P60 bevalt goed.
De Huiskamer Stadshart in P60 bevalt goed. Gemeente Amstelveen

P60 nieuwe ontmoetingsplek voor bewoners Stadshart Amstelveen

17 september 2020 om 09:43 Recreatie

AMSTELVEEN Bewonersinitiatiefgroep Stadshart heeft een nieuwe ontmoetingsplek in het café van Poppodium P60. Na het sluiten van wijkcentrum ‘t Open Hof zocht de groep andere locaties voor de activiteiten. In P60 zijn nu elke woensdag creatieve koffieochtenden en ’s middags wordt er geklaverjast.

Wethouder zorg en welzijn Marijn van Ballegooijen en wethouder cultuur Herbert Raat legden woensdag een kaartje mee. “Met deze locatie in P60 hebben we een nieuwe centrale plek gevonden waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten”, zegt wethouder Marijn van Ballegooijen. “Als gemeente zijn we blij met deze mooie samenwerking tussen de bewonersinitiatiefgroep Stadshart en P60.” Wethouder Herbert Raat vult aan: “Het is belangrijk dat P60 in deze tijd ook overdag de deuren open gooit voor Amstelveners. P60 is creatief en gaat aan de slag met de ruimte die er is. Dat deze bewonersgroep hier nu op woensdag terecht kan, is een mooie eerste stap.”

AANMELDEN De Huiskamer Stadshart is elke woensdag open, van 10.00 tot 17.00 uur. Aanmelden en meer informatie vragen kan via telefoonnummer: 06-57 55 29 20 of per mail naar stadshartbig@hotmail.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie