Afbeelding
Glazen vouwwand

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van glazen vouwwanden

9 september 2020 om 15:44 Partnercontent

Wilt u in uw woning, winkel, kantoorpand of restaurant voor een vloeiende overgang van binnen naar buiten zorgen? Met een glazen vouwwand creëert u een ongekend gevoel van vrijheid op dagen met mooi weer. Want met een vouwwand lopen door de riante doorgang, de binnen- en de buitenruimte naadloos in elkaar over. In de wintermaanden is de warmte uitstekend binnen te houden dankzij de hoogwaardige materialen waarvan vouwwanden worden gemaakt. Die variëren tussen hout en aluminium. In combinatie met hoogwaardig glas, staan die garant voor optimale isolatie. Bovendien bent u er ook van verzekerd dat het hang- en sluitwerk aan alle veiligheidseisen voldoet.

 Aangenaam terrasgevoel

Een glazen vouwwand kent oneindig veel mogelijkheden. Hiermee haalt u buiten naar binnen en zorgt u voor een fraaie lichtinval. Doordat vouwwanden gemakkelijk te openen en weer te sluiten zijn, switcht u gemakkelijk tussen open en beschermd leven of werken. Door de open verbinding creëert u en ruimtelijke overgang tussen binnen en buiten, zonder obstakels. Bovendien hebt u ongeacht het weertype altijd het aangename terrasgevoel. Maar de vouwwand kent nog veel meer toepassingsmogelijkheden. Er zijn ook ongeïsoleerde vouwwanden die geschikt zijn als afsluiting van een veranda of als scheidingswand tussen twee ruimtes. Er is dus altijd een vouwwand die geschikt is voor uw woning of bedrijfspand.

 Behaaglijk en comfortabel

Een van de producten onder de vouwwanden die binnen en buiten op een ideale manier één laten worden, is de Aliplast Nieuw Panorama. Bij mooi weer zorgt die voor een prachtige beleving van de ruimte buiten en als het weer zich van zijn minder mooie kant laat zien, voor een behaaglijke en comfortabele beleving binnen. Dit type vouwwand wordt geproduceerd in verschillende breedte- en hoogtematen en is zowel naar binnen- als naar buitendraaiend verkrijgbaar. Ze zijn leverbaar tot negen delen, met en zonder aanslag. Naast aluminium kunt u kiezen voor een houtnerf in gladde- of structuurlak.

 Op maat gemaakt

Bent u ook op zoek naar een vouwwand van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs? Die vindt u bij Danenberg Shop. Deze specialist in het produceren en leveren van duurzame bouwmaterialen, staat voor vakkundige montage van de op maat gemaakte producten. U kunt de vouwwanden en de andere producten zoals terrasoverkappingen, kunststof gevelbekleding en glazen schuifdeuren eenvoudig online bestellen of bewonderen in de showroom in het Noord-Hollandse plaatsje Hoogwoud nabij Hoorn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie