Afbeelding
Gemeente Amstelveen

InZicht ook weer op vrijdag open voor info over grote projecten Amstelveen

4 september 2020 om 11:17 Overig

MATELVEEN Het informatiecentrum InZicht in het Stadshart is vanaf vandaag (vrijdag 4 september) ook weer op vrijdag geopend. De openingstijden zijn nog wel aangepast, namelijk van 13.00 tot 17.00 uur.

Amstelveen InZicht is een samenwerking tussen de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, afdeling Metro en Tram van de gemeente Amsterdam en de Vervoerregio Amsterdam. In het centrum krijgen bezoekers een inkijkje in het Amstelveen van de toekomst. Er is informatie te vinden over de werkzaamheden voor de vernieuwing van de Amstelveenlijn, de verbreding van de A9 en ontwikkelingen in het Stadshart.  

Er zijn in het centrum in verband met het coronavirus diverse voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo kan het centrum enkel via de bovenste etage (niveau 2) worden betreden. Bezoekers wordt gevraagd hun handen te desinfecteren bij binnenkomst. Binnen het centrum is een looproute. Medewerkers lopen niet langer met bezoekers mee door het centrum. Bij de ingang is een balie waar op een veilige manier vragen kunnen worden gesteld.

Amstelveen InZicht is gevestigd aan het Stadsplein 103 (boven de bibliotheek) en geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie