De senioren zijn blij met hun 'hangplek' buiten.
De senioren zijn blij met hun 'hangplek' buiten. Eigen foto

Dagbesteding Groenelaan Buitenstebinnen zoekt meedenkers

2 september 2020 om 18:49 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Bij de Dagbesteding Groenelaan in Amstelveen is het de medewerkers ondanks de coronacrisis niet alleen gelukt om een ontmoetingsplek voor de kwetsbare senioren te blijven maar ook om andere hiervoor interesseren. 

Zo zijn er afgelopen periode buiten verschillende ‘senioren hangplekken’ ontstaan. En is er met veel energie en creativiteit gewerkt aan een programma binnen op de locatie aan De Helpende Hand 9 in Amstelveen.  Maar zelfs met veel enthousiasme zijn niet alle ideeën te realiseren met inachtneming van de goed uitgewerkte Covid-19 protocollen. Hiervoor is hulp nodig van meer betrokken mensen. Wie wil helpen of iemand kent die wil helpen en een dagdeel tijd wil en kan vrij maken om samen met de bezoekers (nog) meer uit hun dagbesteding te halen, is welkom om mee te denken met het team en de bezoekers. 

Denk daarbij aan vrijwilligerswerk als wandelen, creatieve activiteiten, koken of gespreksgroep. Voor aanmelding of meer informatie kan contact worden opgenomen met de Dagbesteding Groenelaan via 020 4266631 (tussen 9.00- 11.00 uur) of e-mail: dagbestedinggroenelaan@amstelring.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie